(ВИДЕО) Грујо како попарен! Народот го знаел и пак ќе го гласал на избори?! Ој бе легни си, и спремај книги за во затворската ќелија!

0
453

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=g2A9R0xzehE[/youtube]