(ВИДЕО) ГРУЈО И МИЈАЛКОВ ПАНИЧКО ГИ ВАДАТ ПАРИТЕ НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА, СЈО, ОЈО И ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА ИМ ДИШАТ ВО ВРАТ!

0
2089

Глејте како Грујо и Мијалков панично ги вадат парите надвор од Македонија, СЈО, ОЈО и Финансиската полиција му дишат во вратот.