(ВИДЕО) ГРУЈОВИТЕ ТАСТЕРИ ВО СОБРАНИЕ ТЕШКО СЕ ПОМИРУВААТ СО ФАКТОТ ДЕКА СЕ ОПОЗИЦИЈА ПА СЕГА СЕ ГЛУПИРААТ И ГО ПУШТААТ ВЛАТЧЕ КЛАТИГЛАВЧЕ ДА ПРАВИ ИНЦИДЕНТИ!

0
1544

Откако пратеникот од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, без одобрение од спикерот зеде збор, Џафери побара од обезбедувањето да го отстранат од говорницата.

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ ја опколија говорницата за да не дозволат Ѓорчев да биде отстратен, по што седницата беше прекината.