(ВИДЕО) ГРУЈОВИТЕ ЛЕБАРКИ СЕ НАКРЦАА СО ОТРОВНИ ПЕЧУРКИ ПРЕД МИТИНГОТ ВО ОХРИД, ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КОИ СЕ ТОА СТРУМИЧКИ ШУПЦИ НАШЛЕПАНИ : ЗАЕВ Е NONSO GRATA?!

0
3816