(ВИДЕО) ГРУЕВЦИ ЌЕ ЦРКНАТ ОД МАКА ШТО ВО 11 ГОДИНИ НЕ УСПЕАА ДА ИЗГРАДАТ ПРИЈАТЕЛСКИ ОДНОСИ СО БАЛКАНОТ А ТОА ГО ПРАВИ ЗАЕВ ЗА НЕПОЛНИ ДВА МЕСЕЦИ – Премиерот на Бугарија, Бојко Борисов пристигна во Скопје

0
2264

Видео : Радио Слободна Европа