(ВИДЕО) ГРУЕВИЗМОТ УШТЕ ВЛАДЕЕ ВО УМОТ НА ВМРОВЦИТЕ – НИКОЛОВСКИ СЕ ПОЖАЛИ КАЈ ЈАНКО БУРЕК: НЕ СМЕ НА ВЛАСТ ЗАТОА ШТО НЕМАМЕ ПАРИ ДА КУПУВАМЕ МЕДИУМИ И НОВИНАРИ!

0
877

Еве со кој ум се вмровците, Груевизмот како политика и идеологија и начин на размислување си нема заминато од белата палата, за нив се е пари, се е за купување, кај нив нема идеологија, визија, се само лажни вести, купи ден помини, битка на сила, за нив политиката е безмилосна битка да се биде или не, трговија, бизнис, нема тука натпревар на идеи, ма јок тоа е научна фантастика за вмровците…