(ВИДЕО) ГРОГИ ФРИК ШОУ НА ЛУДАКОТ: Грујо побара од Заев да се повлекол од политика затоа што не бил дораснат да биде премиер, Заев му одговори – МАКЕДОНИЈА РАСЧИСТИ СО ТЕБЕ!

0
2145

– Заев, повлечи се на време од политиката, немој да си помислил да се кандидираш за претседател како што направи Бранко. Ти си предавник и неспособен премиер.

Ова му го порача Грујо на премиерот Заев во својот говор во собрание кој беше последен пред гласањето за интерпелација.

По него, на говорницата застана Заев кој му порача – ГРУЕВСКИ ТИ СИ МИНАТО, МАКЕДОНИЈА РАСЧИСТИ СО ТЕБЕ!