(ВИДЕО) ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СКОПЈЕ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ПРИСУСТВУВАШЕ НА ОТВАРАЊЕТО НА НОВА ФАБРИКА ЗА КАБЛИ ВО САРАЈ

0
659

Градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов денес присуствуваше на отворањето на новата фабрика за кабли која се наоѓа во Сарај.