(ВИДЕО) ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРИЛЕП, ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ СО НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА И АПЕЛ : НЕМА ВЕЌЕ ПАРИ ОД ПРИЛЕПЧАНИ ЗА ЏАБАЛАК, ПРИЛЕП ЌЕ СЕ РАЗВИЕ ЕКОНОМСКИ, ЌЕ ДОБИЕ ПОДОБРЕНА ИНФРАСТРУКТУРА И ПОДОБРЕН ЖИВОТЕН СТАНДАРД

0
832