(ВИДЕО) ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГРАД ПРИЛЕП, ДОКТОРОТ ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ ЗА МТВ : Денеска ќе поделиме 30 000 маски во градот, од денеска сите Прилепчани да носат заштитни маски или шалови!

0
741

Гостување на градоначалникот Илија Јованоски во денешната утринска програма на МТВ.