(ВИДЕО) ГО ОТЕПА: Миленко го прашува екс австрискиот амбасадор што треба сега Грујо да прави, а овој како пушка – НЕКА БЕГА ОД ЗЕМЈАТА!

0
3283

Миленко го прашува екс австрискиот амбасадор што треба сега Грујо да прави, а овој му одговара како од пушка – НЕКА БЕГА ОД ЗЕМЈАТА!