(Видео) Го маскираа во старец и го пуштија во скејт парк

0
707

Уште еден од серијата на пранкови каде старците доминираат или уствари славни личности се маскирани како старци, овој пат професионалниот скејтер Дани Леон маскиран како старец во скејт паркот, реакциите на скејтерите се бесценети 😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=8gMD-jR_ihM[/youtube]