(ВИДЕО) ГОСПОД НЕКА МУ Е НА ПОМОШ НА СВЕТОТ – ТРАМП ПРЕД НОВИНАРИТЕ СЕ КАРАШЕ СО ШЕФОТ НА НАТО ЈЕНС СТОЛТЕНБЕРГ А ПОТОА ПЛУКАШЕ ПО ГЕРМАНИЈА И МЕРКЕЛ!

0
1309

Трамп се караше пред новинарските екипи со шефот на НАТО, Јенс Столтенберг  а потоа започна да плука по Германија и Меркел.