(ВИДЕО) ГОРДАН ГЕОРГИЕВ СЕКОЈ ДЕН ГО ПОТСЕТУВА ЗАЕВ ДЕКА УШТЕ НЕ СТАНАЛ ДИРЕКТОРЧЕ, ВОЛКУ НАСТАПИ И КОЛУМНИ НЕМАЛ ПРОТИВ ГРУЕВИЗМОТ КАКО СЕГА ПРОТИВ ВЛАДАТА НА СДСМ

0
1140

Очигледно Гордан Георгиев сеуште не станал директорче па мора секој ден да го потсетува Зоран Заев преку стотина колумни за тоа како нечини ова или она иако за време на Груевски го немаше никаде.