(ВИДЕО) ГОРДАНА СИЉАНОВСКА ЈА ПОЧНА КАМПАЊАТА ДОДЕКА СИТЕ СПИЈАТ ВО 12 ЧАСОТ НОЌЕ: ТЕМНИНА НАСЕКАДЕ?!?!

0
1360

Првиот кампањски настан и е во 12 саат ноќе во еден темен сокак во Охрид, па вика темнина насекаде?!

Абе жено ој легни си бре има време кога кампања да тераш цел месец е пред тебе, бог да чува и да брани еј која замлатотина!