(ВИДЕО) ГОМНО СКАПАНО : Влахов Мицов на средба со Груевски побарал од него да ги убие и пикне во затвор да скапуваат лидерите на поранешната опозиција од СДСМ и на Шарена Револуција!

0
2582

Мицов е монструм, погледнете што барал од Груевски како тогашен премиер на нивните средби. Вакво гомно никогаш да не и се повтори на слободарска Северна Македонија. Замислете, побарал со сиот памет во тоа лејката од Груевски да ги апси и тепа лидерите на СДСМ како поранешна опозиција и лидерите на движењето од Шарена Револуција?!

Па колку може да си болен во тоа лејката за да го посакаш тоа?! Какво гомно скапано е ова Мицов значи тоа е неверојатно… Погледнете што изјави во емисијата на Васе Ефтов куртон хефталица ТВ и како си го отвори срцето пред јавноста.