(ВИДЕО) ГОЛЕМ ПРОЕКТ ВО ЃОРЧЕ: Ќе се гради објект во кој ќе има нова амбуланта, градинка и општински простории!

0
1228

Во Ѓорче ќе се гради објект во кој ќе има нова амбуланта, градинка и општински простории!