(ВИДЕО) ГОЛЕМ ГАФ НА ШИЗОФРЕНАТА РЕЖИМСКА СВИЊА: Направи интервју со екс генералниот секретар на ООН, Бутрос Бутрос Гали и не го праша зошто ООН под негово водство ја прекршија повелбата при приемот на Македонија во ООН пред 20 години и побараа од неа да си го промени своето уставно име?!?!?!

0
1474