(ВИДЕО) ГОЛЕМИОТ ПАТРИОТ МИЛЕНКО МОЛЧЕШЕ КАКО ПИЗДА ПОД ЈОРГАН кога претседателот на република српска Милорад Додиќ плукаше по МПЦ и македонската влада за спорот со СПЦ!

0
863

milenko srpska

Во интервјуто на Миленко со претседателот на република Српска, Милорад Додиќ, имаше еден чуден момент кога Додиќ почна да кука како Србите биле најголема жртва на Балканот и почна да реди и кога дојде до Македонија кажа дека СПЦ имала проблем во Македонија со македонската влада?! Што е тотална лага, проблем има МПЦ со СПЦ а не обратно, ова беше плукање по МПЦ и по македонската влада и држава но Миленко тоа го премолча затоа што тој се прави голем патриот само во Македонија но кога е во странство и надвор од државата ќути како пиченце…