ВИДЕО: ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА – ИМА ЖРТВИ ВО ПОЖАРОТ ВО МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО

0
219

Модуларната ковид болница во Тетово вечерва е во пламен. Од видеото кое може да се види на социјалните мрежи станува збор за сериозен пожар. Неoфицијално од Министерството за здравство за порталот Прес 24 потврдиле дека веројатно има и жртви во пожарот.

Од МВР потврдуваат дека имаат добиено ваква информација но нема потврда за бројот на жртви.