(ВИДЕО) ГОВОР НА ОМРАЗА НА АКТЕРКАТА АРНА ШИЈАК: НА ВЛАСТ ВО ЗЕМЈАВА СЕ ОДРОДНИЦИ!

0
4411

Жесток говор на омраза на актерката Арна Шијак на промицијата на книгата на сликарот Ацо Станковски.

Настанот се одржал вчера во музејот на ВМРО. Таа власта ја нарекува ГРУПА ОДРОДНИЦИ кои се во сојуз со мрачни сили кои сакаат да не уништат.