(Видео) Глупости што само во војска може да се прават

0
1196

Викав дека војската е едно од најинтересни искуства што може да се случат на некого во животот  и тоа сигурно су во право ако го погледнете ова видео ќе ви биде појасно, а можете и да ги прашате овие постарите што  служеле војска и ќе се каете што војската веќе не е задолжителна.