(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ КОЛКАВИ СЕ ТОА ЛИЦЕМЕРИ, ГЛЕЈТЕ КАКО ПРИЛЕПСКИТЕ ВМРОВЦИ ВО 2008-МА ГОДИНА ПОТПИШАЛЕ ДОГОВОР ЗА НОВИ ДАВАЧКИ ВОВЕДЕНИ СО ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО ПРИЛЕП ЗА ПОДОЦНА КАКО ОПОЗИЦИЈА ДА ЈАДАТ БУРЕК ЗА ТОА КАКО БИЛО УДАР ПО ЏЕБОТ НА ГРАЃАНИТЕ БИЛО ТЕ ОВА ТЕ ОНА!

0
1669

Порталот ,,Публикум” објави документација во која се гледа како прилепските вмровци уште во 2008-ма година воведуваат нова давачка за прилепчани со која се утврдува висината на надоместок за пречистување на отпадни води.

Но тука за да биде иронијата уште поголема порталите на ВМРО-ДПМНЕ шират хистерија и параноја низ граѓаните во Прилеп со тоа дека новата давачка ќе го оштетела буџетот на општината но и воедно дека тоа ќе ги осиромашело прилепчани?!?!

Значи глејте какви се тоа преваранти и хоштаплери, носат одлука во 2008 година со договор кај што ВМРО-ДПМНЕ ја претставува како зголемување на цената на водата за подоцна како опозиција да јадат бурек и да шират хистерија по вмровските портали дека тоа е всушност поскапување на водата?!?!

 

Повеќе за ова ќе прочитате на порталот ,,Публикум” ОВДЕ