(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ КОИ ЗЕЛКИ И ШУПЦИ ДЕЛАТ МОРАЛ ЗА ПАТРИОТИЗАМ И КОЈ СЕ ГО ЧУВА ИМЕТО МАЌЕДОЊА

0
2034

Страшно луѓе, глејте кој се го чува државното име 😀 Глејте ги овие дрва и борови