(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ ЗА ШТО МУ ДАВА ПАРИ ВМРО-ДПМНЕ НА ОВА ГОМНО ФАШИСТИЧКО : Куртон ДЕДЕНЦЕ Васе Ефтов решило да ги чисти и треби Албанците од балканот во негова кој знае која по ред емисија против Албанците!!!

0
849

ВМРО-ДПМНЕ ли му дава пари за ова : Куртон Ефтов запнал да ги истребува Албанците од Балканот, сирото куртонче сними веќе стотици по ред емисии против Албанците, до кога ќе се мачи?!!!!