(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ КОЛКУ СЕ НЕНОРМАЛНИ РЕЖИМСКИТЕ ГРУЈОВИ МЕДИУМСКИ ШУПЦИ : БОРИС ЕДНООКИ ТВРДИ ДЕКА ГРУЈО ИЗГУБИЛ ПОРАДИ МЕЃУНАРОДЕН ЗАГОВОР НА ЦИА И МИ6 ПРОTИВ МАКЕДОНИЈА!!!

0
1512