(ВИДЕО) Глејте бе кои се ова мајмуни измамнички, уште една смешна гомнарија само неколку дена пред да го сменат ова режимско копиле: Додека МТВ е Грујовизија, МТВ и Сител се куртонски дувла за наши пари, овие морони се фатиле за радио Канал 77 затоа што имал газдата кафана и вршел и маркетинг услуги!

0
1401

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=K2yIK2p9o-Q[/youtube]