(ВИДЕО) ГЛЕДА ЛИ ЗАЕВ ШТО ПРАВИ НАРОДОТ ПРЕД СОБРАНИЕ?! ДВЕСТА ИЛЈАДИ МАКЕДОНЦИ ВИЈААТ МАЌЕДОНСКО ОРО ПРОТИВ ХУНТАТА НА СДС ЗА СПАС НА МАЌЕДОЊА!!!

0
1634

Ова е рајата на Палчо, Ефтов, Солзето и Бачев пред парлементот, се чини дека е се по жестоко. За МаЌедоња…долу хунтата.