(ВИДЕО) ГЛЕДАЈТЕ ГО ФАНТАСТИЧНОТО ИНТЕРВЈУ НА ДРАГАН Б СО ТОЧКА СО ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ АКТЕРСКИ ЛЕГЕНДИ, ЖИВИ ЕНЦИКЛОПЕДИИ И БОЕМЧИНИ, МАРИН БАБИЌ!

0
1059

Одлично интервју на легендарниот Драган Б со точка со еден од најголемите живи легенди, Марин Бабиќ кој говори за целото негово детство, за својата кариера, животот и своите идни планови, едноставно фантастична емисија на живата енциклопедија и боемчина Марин.