(ВИДЕО) Гледачите почнаа да си играат мајтап со куртоните на Сител : ВЧЕРА.. ВЕ ИМАШЕ КАКО ТЕЛЕВИЗИЈА… УТРОВО.. НЕМА, НЕМА.

0
1633