(ВИДЕО) ГЛАСОТ НА ГРУЕВСКИ Е ИСТИОТ И КОГА ГО ЗЕМАШЕ МИЛИОНОТ И СЕГА ВО РАЗГОВОРОТ СО ЗАЕВ. ПОТВРДЕНО!

0
1123

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=TSnOK_lbroM[/youtube]
[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Fj_y4fO7dIE[/youtube]