(ВИДЕО) ГЕРО НА КУРТОН АЛФА ДОЖИВЕА НЕРВЕН СЛОМ : ПЛАЧИ И КУКА ЗА ТОА ШТО ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ГО НАРЕКОЛ СУЕТЕН НОВИНАР, БИЛ ВОЗНЕМИРЕН, ТОА БИЛО СРАМНО И НАВРЕДЛИВО?! А НАВРЕДАТА ОД НЕГО КОН ПРЕМИЕРОТ НАРЕКУВАЈЌИ ГО ЗОКИ МУРТИЧИ ШТО Е АКО НЕ Е НАВРЕДА?! ИЛИ ТОА ГЕРО МОЖЕ, АМА ДОКОЛКУ ГО НАРЕЧАТ СУЕТЕН НОВИНАР ТОА Е СКАНДАЛ И НАВРЕДЛИВО?!

0
1447

Геро е на граница на нервен слом со тоа алцхајмер лејката. Значи кога вреѓа јавно тогаш може, нарекувајќи ја Катица Јанева –  ПРАСИЌИ, а премиерот Заев – Зоки Муртичи. Значи кога вреѓа Геро тогаш е во ред и не треба никој да се вознемири, ама кога му враќаат со иста мера тогаш тоа е срамно и вознемирувачки?! Фантастично спинување фантастично лажење од страна на Геро, ако она што го прави на Плусинфо, да го спинува митото на Камчев во рекет ако не е спин, тогаш не знаеме друго што е.