(ВИДЕО) ГЕРО НАПРАВИ ШОУ НА ТВ 24: Со вас ВМРО-вците да се тера политика е како со мајмун да играш шах, вие сакате да идете на месечината со југо 45, не бива бе, не може и точка!

0
2391

Геро на 24 вести : Со вас ВМРО-вците да се тера политика е како со мајмун да играш шах, вие сакате да идете на месечината со југо 45, не бива бе, не може и точка!