(ВИДЕО) ГЕРО ИЗВРШИ САМОУБИСТВО НА ТВ: КАЈ ЈАНКО БУРЕК ПОЛА ЕМИСИЈА ДЕЛЕА ЛЕКЦИИ ПО НОВИНАРСТВО И ПЛУКАА ПО РУБИН ИВАНОСКИ, САШЕ ПОЛИТИКО И РОБЕРТ ПОПОВСКИ!

0
2081

Еј човече, кај куртонот, режимското куче Јанко Бурек кој 10 години лапаше дебели пари од владините реклами плус ја вработија жена му во археолошки музеј, значи кај таа свиња фашистичка пропагандистичка простачка која блуеше со години црна пропаганда и омраза, кај него Геро посвети пола емисија да плука по уредниците на портали Рубин Иваноски, Саше Политико и министерот за транспарентност и отчетност во владата и екс новинарот на Канал 5, Роберт Поповски?!?!?!

Не ги спомена Латас, Миленко па и самиот Јанко Бурек требаше да биде соочен со своето темно минато, не, заедно се согласија дека Јанко Бурек е поголем новинар од Роберт Поповски и Саше Политико?!?!

ГЕРО ПОДОБРО ДА ГО ВРЗАТ ДОМА ДА НЕ ИДЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ, ПРАВИ САМОУБИСТВА! Со кој образ сега ќе плула по Амди Бајрам и Ѕинго и слични, кога на портал ги рекламира Канал 5 и кај Јанко Бурек се гушкаат и се кикотат како љубовници?!?!