(ВИДЕО) ГЕРО ВО ДРУШТВО СО ПАНДОВ, ИВОНА, ИВЧЕВА И ЧИЛИМАНОВ СЕ ПОЈАВИ НА ПРОТЕСТОТ ЗА ПОДДРШКА НА КУРТОНОТ АЦО ЦИА ОД ИНФОМАКС

0
882

Протест пред Обвинителство за поддршка на Александар Митовски, Геро во друштво со Пандов дадоа поддршка за Ацо ЦИА на Инфомакс.