(ВИДЕО) Геро Алцхајмеро на Канал 5 го убедува Зоран Иванов дека Македонија со влезот во НАТО ќе се распадне како Југославија. Ауууу… ебати куртонот ебати!!!

0
1351

Геро Алцхајмеровиќ на Канал 5 го убедува Зоран Иванов дека Македонија со влезот во НАТО ќе се распадне како Југославија. Ауууу… ебати куртонот ебати.