(ВИДЕО) Герилска акција на „Партизанска“: Свирни против режимот!

0
650

Иницијативата „Протестирам” спроведе герила акции на улица „Партизанска” во Скопје, непосредно пред почетокот на вчерашниот протест.

Со транспаренти „Свирни против режимот”, повикуваа на подршка на протестите против одлуката на претседателот Ѓорге Иванов за општото помилување.