(ВИДЕО) ГЕОРГИЕВСКИ: ЗАБЛУДА Е ДА СЕ ОЧЕКУВА ИСТОРИЧАРИТЕ ДА ГО РЕШАТ ПРОБЛЕМОТ, ТИЕ ГО ПРЕДИЗВИКАА СО ЛАЖИРАЊЕ НА НАСТАНИТЕ И ЛИЧНОСТИТЕ ОД ДВЕТЕ СТРАНИ

0
292

Екс претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски за ,,Трилинг”.