(ВИДЕО) Генерал Стојанче Ангелов: Никола Груевски го згази достоинството на македонските бранители!

0
1171

Генералот е носител на листа во својот роден крај. Носител на листата на ВМРО. На вистинското ВМРО. Таму каде што се патриотите. Во 2001, со пушка ја бранеше Македонија. Денеска ВАШИОТ ГЛАС Е НЕГОВОТО ОРУЖЈЕ! За силна Македонија!