(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ ВО РЕСТОРАНОТ КАМНИК СО ПИШТОЛ ПОГОДИ ПЛАСТИЧНО ШИШЕ ОД 1,5 ЛИТРИ

0
3231
ПУКАЊЕ СО ПИШТОЛ НА РАСТОЈАНИЕ ОД 100 (СТО) МЕТРИ
Во пластично шише од 1,5 литри, на вчерашното гаѓање на Камник. Повеќе информации во коментар.

Фејсбук статус на генерал Стојанче Ангелов.