(ВИДЕО) Генерал Ангелов ја повика Најчевска во неговата партија, слушнете што му одговори професорката

0
216

Стојанче Ангелов од „Достоинство“ во вечерашното гостување на телевизија Канал 5 ја покани професорката Мирјана Најчевска  во неговата партија, доколку не успее да формира своја партија.

-Професорке повелете, доколку не формирате своја партија, повелете кај нас. Штета би било квалитетни луѓе да останат надвор и да не помогнат, рече Ангелов.