(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ СЕ ПОШЕГУВА СО КУРТОНОТ ПАНДОВ: Пак ние ќе правиме влада, ќе иницирам на ДПМНЕ да им дадеме пехар за освоено прво место!

0
946

Стојанче Ангелов на Канал 5 : Пак ние ќе правиме влада, ќе иницирам на ДПМНЕ да им дадеме пехар за освоено прво место.