(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: ПРЕДЛОГОТ НА ДУИ Е ГОЛ ПОПУЛИЗАМ, ПОСЛЕДНА СЛАМКА ЗА СПАС НА УРНИСАНАТА ДУИ КОЈА Е ВО ЗАМИНУВАЊЕ ОД ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА!

0
1099

Генералот Стојанче Ангелов во изјава за вестите на Канал 5 околу предлогот на Ахмети и ДУИ за премиер албанец.