(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛОТ ЕКСПЛОДИРА НА КАНАЛ 5: Вие сте лажен десничар, само го манипулирате народот да заглавува во затвори, зошто самиот лично не отидовте да го тепате Заев!

0
1456

– Вие сте лажен десничар па и кукавица, што не отидовте да се тепате вие со Заев и Џафери туку излажавте прост неук народ да заглави на 20 години робија, вие само ги манипулирате и лажете од позадина!

Генералот масакрира едно ќосе на Канал 5.