(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛОТ ГО ОТЕПА ЗАЛУТАНИОТ БИШЕВАЦ : КОГА ТЕ СЛУШАМ КАКО ДА ГО СЛУШАМ ГРУЈО НА МЕЧКИН КАМЕН!

0
2705

Колку расипан лик е Сафет Бишевац, главна фора во дебатата со генерал Ангелов му беше личниот напад дека генералот има оштетен мозок од кршењето керамиди па затоа ставовите му се чиста глупост. Колку низок удар, ќосе едно вмровско…

Видео од дебатата на Канал 5 на следниов линк ОВДЕ