(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛОТ АНГЕЛОВ БРУТАЛНО ПРЕГАЗИ ЕДЕН ВМРОВСКИ ПРОТЕСТАНТСКИ ПРО-РУСКИ ПОП НА АЛФА КУРТОН ТВ!

0
2333

Генералот Стојанче Ангелов брутално прегази еден ВМРОВСКИ про-руски поп на Васе Хефталица Алфа Куртон ТВ.