(ВИДЕО) ГАФ НА МИЦКОВСКИ : МАТЕМАТИЧКИ ПРЕЦИЗНО СИ ГО ИЗБРИША НОСОТ СО РАКАВОТ ОД ПАЛТОТО, ПА ПОТОА ГИ ПРОВЕРИ МРСУЛИТЕ НА РАКАВОТ

0
2632

При средба со граѓани лидерот на ВМРО-ДПМНЕ направи гаф, си го избриша носот пред присутни од палтото а потоа ги провери мрсулите дали се присутни на ракавот.