(ВИДЕО) ВЧЕРАШНИОТ НАСТАП НА СИЉАНОВСКА НА АЛФА Е ХИТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: ВЕЛИ ДЕКА КОРОНА Е СВЕТСКИ ЗАГОВОР, ДОШОЛ КРАЈОТ НА ИНТЕРНЕТОТ И КОМПЈУТЕРИТЕ – БАБА ЈЕ СКРОЗ ПРОЛУПАЛА – КОМЕНТИРААТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВЧЕРАШНИОТ НАСТАП НА СИЉАНОВСКА НА АЛФА

0
1934

Сиљановска на Твитер направи вистински хит каде вели дека во 2020-та доаѓа крајот на интернетот и дека Короната е нов светски заговор. Баба је скроз пролупала…ова е неверојатно лупање на јавен простор.