(Видео) Вучиќ пред 20 години: За секој Србин ќе убиеме по 100 муслимани! Е за оваа порака вчера го начекаа и го маваа со камења, кондури, шишиња!

0
451

vuc 2

На одбележувањето на денот на геноцидот во Сребреница, премиерот на Србија, Александар Вучиќ беше нападнат од толпата насобрани во Почари, Босна.

Неговата изјава од пред 20 години, покажува зошто. Погледнете:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=rrrLX4jEE1o[/youtube]