(ВИДЕО) ВУЧИЌ: МНОГУ МИ Е МИЛО ШТО ЌЕ ИМ ПОМОГНЕМЕ НА ГРАЃАНИТЕ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, СЕ НАДЕВАМ ЌЕ БИДЕМЕ НАЈДОБРИ СОСЕДИ И ПРИЈАТЕЛИ

0
360

Изјава на српскиот претседател Александар Вучиќ по повод пристигнувањето на вакцините против Ковид 19 на граничниот премин Табановце како донација од страна на Србија кон Република Северна Македонија и премиерот Зоран Заев.